Xipirons o calamarcets amb trompeta de la mort
Ingredients:1/2 kg de xipirons o calamarcets 200 g de trompeta de la mort 1 ceba grossa que sigui dolça 2 dents d'all (si tenim tendres millor) 1 got de vi blanc |
![]() |
Preparació:
Netegem el peix i les trompetes. Tallem la ceba i els alls tant petit com poguem. En una cassola de fang posem oli d'oliva a escalfar. Seguidament hi posem la ceba i els alls. Quan estiguin tous, hi posem la trompeta i deixem evaporar l'aigua. Afegim els xipirons o calamarcets, una mica de sal i pebre i vi blanc.
Deixarem coure entre 20 i 30 minuts a poc foc.
També s'hi poden afegir unes fabetes baby o cors de carxofa.
Notes:
Temps de preparació: 45 minuts.
Dificultat: Fàcil.
Porcions: 4 porcions.
Vegetariana: No.
