• Alvocat

  • Cargols

  • Anou i cireres

  • Mango

  • Llenega i rossinyol

  • Papaya

  • Tòfones

  • Síndria

Xipirons o calamarcets amb trompeta de la mort

Ingredients:

1/2 kg de xipirons o calamarcets

200 g de trompeta de la mort

1 ceba grossa que sigui dolça

2 dents d'all (si tenim tendres millor)

1 got de vi blanc

Trompeta de la mort 

Preparació:

Netegem el peix i les trompetes. Tallem la ceba i els alls tant petit com poguem. En una cassola de fang posem oli d'oliva a escalfar. Seguidament hi posem la ceba i els alls. Quan estiguin tous, hi posem la trompeta i deixem evaporar l'aigua. Afegim els xipirons o calamarcets, una mica de sal i pebre i vi blanc.

Deixarem coure entre 20 i 30 minuts a poc foc.

També s'hi poden afegir unes fabetes baby o cors de carxofa.

Notes:

Temps de preparació: 45 minuts.

Dificultat: Fàcil.

Porcions: 4 porcions.

Vegetariana: No.

dl., 19 de maig 2025 - © Fruits de Bosc P. Carol S.L.