• Alvocat

  • Cargols

  • Anou i cireres

  • Mango

  • Llenega i rossinyol

  • Papaya

  • Tòfones

  • Síndria

Amanida d'espàrrecs de marge, tòfona, vieires i crema de pinyons

Ingredients:

1 manat d'espàrrecs

1 vieira per persona

Tòfona (si no en tenim podem utilitzar oli de tòfona)

Cibulet

Oli

Sal

Vinagre

50g de pinyons

Amanida d'espàrrecs de marge, tòfona, vieires i crema de pinyons 

Preparació:

Fem la vinagreta amb una mica de cibulet tallat ben petit, un rajolí d'aigua, oli, sal i vinagre.

Laminarem els espàrrecs ben prims i els posem a macerar en la vinagreta.

Ratllem la tòfona per sobre. Si no en tenim, hi posem un raig d'oli de tòfona.

Netegem les vieires i posem la part del tall en aigua.

Per fer la crema de pinyons, posem un bol els pinyons, una mica d'aigua i una torrada de pa. Hi passem la batedora.

Posem les vieires a la planxa tomb i tomb, les passem per la crema de pinyons i les emplatem. Es posen els espàrrecs ja macerats per sobre.

Notes:

Temps de preparació: 45 minuts.

Dificultat: normal.

Porcions: 4.

Vegetariana: Sí.

dl., 22 de des. 2025 - © Fruits de Bosc P. Carol S.L.