Amanida d'espàrrecs de marge, tòfona, vieires i crema de pinyons
Ingredients:1 manat d'espàrrecs 1 vieira per persona Tòfona (si no en tenim podem utilitzar oli de tòfona) Cibulet Oli Sal Vinagre 50g de pinyons |
|
Preparació:
Fem la vinagreta amb una mica de cibulet tallat ben petit, un rajolí d'aigua, oli, sal i vinagre.
Laminarem els espàrrecs ben prims i els posem a macerar en la vinagreta.
Ratllem la tòfona per sobre. Si no en tenim, hi posem un raig d'oli de tòfona.
Netegem les vieires i posem la part del tall en aigua.
Per fer la crema de pinyons, posem un bol els pinyons, una mica d'aigua i una torrada de pa. Hi passem la batedora.
Posem les vieires a la planxa tomb i tomb, les passem per la crema de pinyons i les emplatem. Es posen els espàrrecs ja macerats per sobre.
Notes:
Temps de preparació: 45 minuts.
Dificultat: normal.
Porcions: 4.
Vegetariana: Sí.









