• Alvocat

  • Cargols

  • Anou i cireres

  • Mango

  • Llenega i rossinyol

  • Papaya

  • Tòfones

  • Síndria

Carpaccio de ceps

Ingredients:

4 ceps (si són petits)

Oli d'oliva

Unes gotes de vinagre

Formatge per ratllar (per exemple parmesà)

Carpaccio de ceps 

Preparació:

Netejarem molt bé els ceps.

Els tallarem tant prims com poguem.

Els posem en una plata ben posats i els reguem amb l'oli d'oliva abundanment i els deixem reposar mitja hora.

A l'hora de servir-los, posarem una mica de sal i unes gotes de vinagre i tirarem per sobre el formatge parmesà ratllat.

Notes:

Temps de preparació: 30 minuts.

Dificultat: Fàcil.

Porcions: 4 porcions

Vegetariana: Sí.

dl., 09 de juny 2025 - © Fruits de Bosc P. Carol S.L.