Sopa de rovellons i arrels de tardor
Ingredients:Per persona - 100 g de rovellons - 40 g de ratlladura de patata - 40 g de ratlladura de pastanaga - 40 g de ratlladura moniato - 200 cc de brou de gallina - 1 gra d'all, alls tendres, porradell fresc - oli d'oliva verge extra |
![]() |
Preparació:
En una cassola de ferro, sofregim lleugerament, a foc moderat, els alls tendres i els rovellons tallats amb la mandolina.
Ho mullem amb el caldo de gallina i deixem que arrenqui un bull suau.
A part, sobre un bol amb força aigua freda, ratllem les arrels prèviament pelades amb la part grossa del ratllador.
Ho afegim a la sopa, ben escorregut, tastem el punt de sal, i ho deixem coure uns 5 minuts fins que les arrels quedin ben tendres.
Notes:
Temps de preparació:30 minuts.
Dificultat: Normal.
Porcions: 1 porció.
Vegetariana: No.
