• Alvocat

  • Cargols

  • Anou i cireres

  • Mango

  • Llenega i rossinyol

  • Papaya

  • Tòfones

  • Síndria

Sopa de rovellons i arrels de tardor

Ingredients:

Per persona

- 100 g de rovellons

- 40 g de ratlladura de patata

- 40 g de ratlladura de pastanaga 

- 40 g de ratlladura moniato 

- 200 cc de brou de gallina 

- 1 gra d'all, alls tendres, porradell fresc 

- oli d'oliva verge extra

Sopa de rovellons i arrels de tardor 

Preparació:

En una cassola de ferro, sofregim lleugerament, a foc moderat, els alls tendres i els rovellons tallats amb la mandolina. 

Ho mullem amb el caldo de gallina i deixem que arrenqui un bull suau. 

A part, sobre un bol amb força aigua freda, ratllem les arrels prèviament pelades amb la part grossa del ratllador. 

Ho afegim a la sopa, ben escorregut, tastem el punt de sal, i ho deixem coure uns 5 minuts fins que les arrels quedin ben tendres.

Notes:

Temps de preparació:30 minuts.

Dificultat: Normal.

Porcions: 1 porció.

Vegetariana: No.

dj., 12 de juny 2025 - © Fruits de Bosc P. Carol S.L.