• Alvocat

  • Cargols

  • Anou i cireres

  • Mango

  • Llenega i rossinyol

  • Papaya

  • Tòfones

  • Síndria

Espaghettis amb camagrocs

Ingredients:

200g de camagrocs

100g de bacó

200 ml de crema de llet

2 ous

Espaghettis amb camagrocs 

Preparació:

Bullim els espaghettis "al dente". En una paella posem oli d 'oliva i hi afegim el bacó tallat petit. Afegim els camagrocs. Ho deixem coure a foc lent per evaporar l'aigua dels bolets.

Un cop fet això, posarem la pasta ja bullida. Batrem els ous junt amb la crema de llet i ho tirarem per sobre. Remenem molt bé i hi posem una mica de pebre (si es vol).

També es pot fer sense bacó, afegint més quantitat de camagrocs.

Notes:

Temps de preparació: 30 minuts.

Dificultat: Fàcil.

Porcions: 4 porcions.

Vegetariana: No.

dc., 14 de maig 2025 - © Fruits de Bosc P. Carol S.L.