• Alvocat

  • Cargols

  • Anou i cireres

  • Mango

  • Llenega i rossinyol

  • Papaya

  • Tòfones

  • Síndria

Cargols amb conill

Ingredients:

2 kg de cargols (pot ser de la varietat que es vulgui, però nosaltres recomanem vinyal. També es poden barrejar)

1 conill

1 ceba grossa

2 dents d'all

Ametlles torrades

5 tomàquets madurs

1 branca de canyella

Sal

Pebre

Conyac

Farigola

Bitxo

Cargols amb conill 

Preparació:

Posem a rostir el conill amb una branca de canyella i un bon raig de conyac.

Rentem els cargols molt bé. Millor amb aigua sola, ja que si es fa amb aigua amb sal el tall queda dur.

Posarem al foc una cassola amb aigua freda i poc foc. Posarem els cargols, i quan comencen a treure les banyes pugem el foc.

Afegim sal, farigola i bitxo, i si es vol llorer. Es deixa coure 45 minuts.

SALSA

Tallem la ceba molt petita i dos grans d'all. Ratllem 5 tomàquets madurs.

Posem una cassola al foc amb la ceba, i quan estigui daurada afegim els alls i els tomàquets, i ho deixem coure a foc lent fins que s'evapori l'aigua del tomàquet.

Fem una picada en un morter amb ametlles torrades i fetge de conill i ho piquem molt fi.

Finalment, barregem els cargols, el conill, la salsa i la picada. Si queda molt espès afegim una mica d'aigua de coure els cargols. Ho deixem fent xup-xup a foc lent durant uns 10 minuts.

Notes:

Temps de preparació: 1 hora.

Dificultat: Normal.

Porcions: 4 porcions.

Vegetariana: No.

dc., 14 de maig 2025 - © Fruits de Bosc P. Carol S.L.