• Alvocat

  • Cargols

  • Anou i cireres

  • Mango

  • Llenega i rossinyol

  • Papaya

  • Tòfones

  • Síndria

Cargol bové a la llauna

Ingredients:

25 cargols per persona

Sal

Pebre

Oli d'oliva

Rom, Whisky o Brandy

Cargols a la llauna 

Preparació:

Rentem els cargols amb aigua i els assequem. Mentrestan posem la llauna a escalfar al foc (si no tenim llauna podem fer servir una safata de forn).

Posem els cargols de cara amunt, quan fa una estona que estan a la llauna, afegir sal, oli d'oliva i pebre (amb generositat).

La cocció triga de 20 a 30 minuts depenent de la mida dels cargols.

Si els volem flambejar, a mitja cocció retirem la llauna del foc (o la plata del forn), els reguem amb un bon raig de whisky, brandy o rom, agafem un llumí i ho encenem. Quan s'apagui la flama s'afegeix un rajolí més d'oli i ho acabem de coure.

Notes:

Temps de preparació: 30 minuts

Dificultat: Molt fàcil.

Porcions: 1 porció.

Vegetariana: Sí.

dt., 13 de maig 2025 - © Fruits de Bosc P. Carol S.L.