Cargol bové a la llauna
Ingredients:25 cargols per persona Sal Pebre Oli d'oliva Rom, Whisky o Brandy |
![]() |
Preparació:
Rentem els cargols amb aigua i els assequem. Mentrestan posem la llauna a escalfar al foc (si no tenim llauna podem fer servir una safata de forn).
Posem els cargols de cara amunt, quan fa una estona que estan a la llauna, afegir sal, oli d'oliva i pebre (amb generositat).
La cocció triga de 20 a 30 minuts depenent de la mida dels cargols.
Si els volem flambejar, a mitja cocció retirem la llauna del foc (o la plata del forn), els reguem amb un bon raig de whisky, brandy o rom, agafem un llumí i ho encenem. Quan s'apagui la flama s'afegeix un rajolí més d'oli i ho acabem de coure.
Notes:
Temps de preparació: 30 minuts
Dificultat: Molt fàcil.
Porcions: 1 porció.
Vegetariana: Sí.
